Levering

We bieden snelle verzending naar de hele wereld. We hebben een goede kennis van verzendroutes en kiezen het handige verzendpad waardoor de levering sneller gaat. Welkom bij het verzamelen van deze site en vertel uw vrienden en familie, veel winkelplezier!

1. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u direct een orderbevestigingsbericht. Als je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

2. Bevestig uw verzendadres voordat u betaalt. U kunt het beste het telefoonnummer achterlaten om contact op te nemen. Geef een geldig e-mailadres op en controleer de e-mails nadat u deze heeft gekocht voor bijgewerkte informatie.

3. We gebruiken meestal DHL, EMS, TNT, FeDEX rechtstreeks naar uw deur. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer het pakket bij u aankomt. Als je weg bent wanneer het pakket aankomt, zal je postbode of koerier een kaart achterlaten waarop staat waar je je discreet verpakte bestelling kunt ophalen.

4. Zodra we uw pakket hebben verzonden, sturen we u een trackingnummer zodra het beschikbaar is. De transittijd van een pakket duurt normaal gesproken 7 tot 25 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, feestdagen en factoren waarop de post geen controle heeft. Als er een kleine vertraging is, heb dan meer geduld. Heel erg bedankt voor je steun.

5. Ga naar de logistieke website om de nieuwste verzendinformatie te bekijken. Omdat de webinformatie traag wordt bijgewerkt, wordt de informatie soms niet weergegeven, dus wacht alstublieft een paar dagen geduld.

6. Soms heeft de levertijd wat vertraging, neem dan contact met ons op om de tijd van de goederen te verlengen, bedankt voor uw begrip en geduld bij het wachten!