Over ons

Welkom bij nieuwesales.com, online lifestyle winkel met perfecte sportschoenen - Nike tegen uitzonderlijke prijzen. Onze online winkel in Ierland, nieuwesales.com, doet er alles aan om u de beste trainingsschoenen, hardloopschoenen en vrijetijdsschoenen op het gebied van winkelervaring te bieden. We maken het gemakkelijk om Nike schoenen op één plek te shoppen.

Kies schoenen, net zoals je een levensstijl kiest, dus het is erg belangrijk om je ontspannen en comfortabel te voelen. We zijn een groep mensen met een passie voor het gebruiken van het budget dat we hebben om de best mogelijke levensstijl te bereiken; en slim winkelen in de verkoop biedt ons een manier om dat te doen. Dat willen we met de wereld delen.

Bij nieuwesales.com zijn we trots op ons enorme assortiment schoenen, waarbij onze winkels onze collecties constant op frisse en opwindende manieren tonen. Onze medewerkers staan ​​altijd te popelen om u te helpen en u op de hoogte te houden van de laatste trends op het gebied van mode en schoenen.

Onze belofte aan jou

We garanderen dat alles wat we verkopen spiksplinternieuw is.
We verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
Wij verkopen geen namaakartikelen, kopieën, parallelimport, tweede artikelen of winkelvervuilde artikelen.
We zijn gepassioneerd door uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
Wij zijn leiders op het gebied van innovatie en design die atleten van alle vaardigheidsniveaus willen helpen bij het bereiken van topprestaties met elk product dat we op de markt brengen.
We kiezen de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden.
We voegen constant nieuwe items toe aan deze website, dus kom ons binnenkort weer bezoeken.
We zijn consumentgericht en daarom verbeteren we continu de kwaliteit, het uiterlijk, het gevoel en het imago van onze producten en onze organisatiestructuren om de verwachtingen van de consument te evenaren en te overtreffen en om ze de hoogste waarde te bieden.

Veilig winkelen

Wij vinden dat online winkelen voor iedereen veilig moet zijn. We beloven veilige betaling met SSL-codering, kopers- en gegevensbescherming en zijn een trots lid van Trusted Shops.

We wensen je veel plezier bij het gebruik van nieuwesales.com en het helpt je om te krijgen wat je wilt voor minder. Als u feedback of ideeën heeft over hoe we onze site kunnen verbeteren, horen we dat graag van u.